sâmbătă, 5 mai 2007

Cumpara-mi o luna...In lista de mess a unui prieten, o amica avea la status link catre aceasta melodie, care e cantata de Alina Manole si se numeste Luna patrata. Mie imi place. De ce sa nu ne dorim imposibilul? De ce sa nu fortam limitele? Hai sa lasam imaginatia sa vorbeasca si de ce nu : "hai sa facem stele patrate";)

6 comentarii:

Alina Manole spunea...

Vazand titlul blogului tau mi-am dat seama ca am o dedicatie pentru tine mai buna decat "luna patrata" :) (mutumesc oricum pt. recomandarea facuta piesei la care tin atat de mult)
un alt cantec dintre cele care imi apartin suna cam asa:
"imi vei spune iar si iar, imi vei repeta, ca nu sunt cea mai frumoasa femeie din lume/ref: dragl meu nu-ntelegi, vreau sa fiu printesa cuiva, pentr-un secol, un secol si ceva" etc etc
poate ne vom intalni vreodata. pana atunci, te citesc. toate bune

ana spunea...

Hei, merci si eu pt comment si pt dedicatie:)
Mi-ar placea sa vin si eu la un concert de-al tau, numai sa-mi spui cand si unde:)

alina manole spunea...

maine, miercuri adica, e lansarea celui de-al doilea album al lui daniel iancu, si printre invitatii asteptati sa cante ma numar si eu. in plus, in fiecare duminica, incepand cu ora 19:30-20:00, in spice club, pe calea victoriei, ne gasesti in formula gashkademiei :) asta pentru bucuresti. probabil vom fi si la mare in vara si...alte concerte apar pe parcurs. te astept!

lovingvama spunea...

hai sa facem stele patrate...

Faina piesa ;)

wanda spunea...

intamplator am ajuns sa citesc blogul tau. nu am vauzt in intregime ceea ce ai postat, dar din cate am citit chiar imi place conceptia ta aspura acelei iubiri perfecte, a feminitatii, a blogurilor a vietii, si cred ca deja am comis un pleonasm, ca doar viata e alcatuita din mai multe ramuri. oricum esti geniala, iar melodia este minunata.

ana spunea...

@ Wanda: Ma bucur mult ca m-ai gasit si ma bucur si mai mult pentru impresia frumoasa pe care ti-am lasat-o. Merci mult pentru cuvintele dulci pe care mi le-ai scris :)
Te mai astept pe la mine :P