duminică, 20 mai 2007

Optimist

Eu cred cu tarie intr-o dragoste adevarata: pura, sincera, neconditionata si mai ales puternica. O iubire adevarata nu se termina niciodata, nu are sfarsit, ci doar inceput..si niciodata nu ai sa poti s-o uiti: va fi mereu in mintea ta, pas cu pas, nu-ti va da liniste, nu vei mai fi niciodata fericit fara ea, iar singura posibilitate ca lucrurile sa fie iar normale este sa o poti simti iar.
Pentru fiecare exista omul potrivit: cel care nu te face sa suferi in mod intentionat, cel care te intelege, si mai ales cel care se indragosteste in fiecare zi de tine. Sunt mai mult ca sigura ca toti o sa avem parte de asa ceva: de cineva care ne va scrie lucruri frumoase si sincere, cineva pe care l-am marcat definitiv si iremediabil, cineva care va avea in loc de suflet o gaura pe care nu o sa poate s-o mai umple niciodata daca ne pierde. Fericirea este perisabila, iubirile trec si vin, suferinta in cele din urma va amorti, dar o iubire unica ramane acolo pentru totdeauna.
Aceasta iubire nu tine cont de caracterele oamenilor, poti sa vezi doua firi total diferite care isi completeaza unul altuia frazele, poti sa vezi un gay care s-a indragostit de o tipa...iubirea aceea unica nu are limite. Atunci cand pune stapanire pe tine, acolo ramane.
Se spune ca in viata avem parte doar de o mare iubire....da, poate ca este adevarat. O mare, singura, unica, completa, extraordinara iubire..si un milion de alte iubiri trecatoare, efemere, de umplutura..
Si stiti ce? Niciodata sa nu va multumiti cu "bine" in loc de "perfect" si niciodata sa nu fiti satisfacuti de o simpla iubire, pana n-o gasisti pe aia care poate sa va dea fiori in fiecare clipa. Si niciodata, dragii mei cititori, sa nu credeti ca veti avea parte de o mare iubire, bazata pe suferinta altuia.
O mare iubire vine de la sine, atunci cand te astepti mai putin...si atunci cand o meriti pe deplin.

6 comentarii:

Doru Oprişan spunea...

si ce trebuie sa faca un om ca sa merite ?

ana spunea...

Nu stiu, isi da ea singura seama daca meriti sau nu...a, pobabil nu trebuie sa fii rau...si daca ma intrebi ce inteleg prin rau, iar nu stiu sa-ti raspund. E pur si simplu o chestie de interpretare.

foggie spunea...

Si cum o recunoastem,Ana? cum ne dam seama k aia e adevarata si unica iubire? ce te faci daca o consideri una din cele de umplutura, pentru ca inceputul e la fel in toate cazurile, si, de fapt, ea trece pe langa tine..si tu pierzi..
cand realizezi k aia e cea adevarata si ca tb sa faci tot ce poti sa n-o lasi sa plece din viata ta?

lovingvama spunea...

Frumos... asa gandesc si eu... la o iubire mare, mare, mare de toooot...

ana spunea...

@ Foggie - of, sa stii ca si eu imi pun aceeasi intrebare..nu stiu cum ne dam seama, cred ca pur si simplu simtim, iar faptul ca mai dam o sansa si inca o sansa fiind siguri ca o sa fie bine si ca merita, intr-un fel ne ajuta. Iar pe de alta parte, poate ne ajuta si timpul...
PS: daca aflu un raspuns mai relevant iti dau de stire, iar daca-l gasesti tu inaintea mea, astept raspuns:D

ana spunea...

@ lovingvama - sper din tot sufletul sa ai parte de una:)