luni, 5 iulie 2010

Drumul spre fericire e pavat cu paranoia

Fiecare om ar trebui sa-si conserve o doza mare de optimism pentru situatiile in care este fericit.

5 comentarii:

MaDa.CrEtS spunea...

Trebuie sa fim optimisti in viata pentru ca chiar daca nu credem ne ajuta mult. Daca intr-o situatie spunem ca :"Vom reusi" - asa se intampla. Daca spunem ca : "Nu vom reusi" - asa se intampla. Deci noi alegem daca suntem sau nu optimisti.
Mintea noastra e mai puternica decat orice.

alin spunea...

asta e o aberatie.si cand ai crezut cu toata inima ca o sa fie bine si n-a fost ai dat vina pe soarta nu?fericirea nu este decat o stare de euforie cand simti ca nu-ti mai pasa.restul e agonie si nepasare.

Ana spunea...

Si unde e reteta pentru conservarea oprimismului?

Site Brasov spunea...

Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!

Contact la www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

paracetalol.ro spunea...

Buna ziua,


Detin site-ul http://www.paracetalol.ro/ . Daca doriti sa facem schimb de linkuri, adaugati-ma cu numele si descrierea "Poze tari" si anuntati-ma sa va adaug si eu.


Cu respect,

Marian