miercuri, 23 noiembrie 2011

La 25, cea mai calda urare!

Alecs habar n-are mi-a scris ceva tare frumos, drept cadou, la sfertul meu de secol! Desigur, ii multumesc din suflet si sunt extrem de emotionata!

Stiai ca de ziua ta sunt suflete care tresar? E cadoul lor pentru tine, ca sa vezi ca n-au uitat. Sunt vanturi care bat mai puternic si inimi care se chircesc. Sunt maini care se opresc insesizabil, dar nostalgic, pe butonul din lift. Sunt imagini revazute cu ochii inchisi. Sunt pentru tine cand habar nu ai.

Si mai sunt zambetele intepenite in coltul gurii. Stii tu, e zambetul mi-e-dor-de-tine-Ana amestecat cu privirea o-sa-fie-bine. E drept ca nu le poti pune funda, cum nu le poti nici plimba cu mandrie prin lume, dar ai face bine sa stii ca exista.

La fel cum astazi, mai mult decat acum 3 indragostiri, ar trebui sa stii ca “O sa fie bine” chiar se intampla. E mai sfrijit decat te-astepti si se strecoara neasteptat pe usa din dos, dar el se intampla. Se infiinteaza langa tine cand nici prin gand nu-ti mai trecea ca orasul ala va mai avea vreodata ceva de oferit. Asa ca fa-ti coregrafia, daca tot esti in sala de asteptare. Gliseaza pe zambete, da-le emotii, tremura cu ei. De fapt, nu glisa pe zambete. Razi in cele mai generoase hohote. Da-ti in petec si inseala-te. Fa tot ce-ti sta in putere ca sa iei deciziile gresite. Da-ti silinta sa se intample raul. Da, da, raul. Doar asa vei intelege cat de mult te-a cautat binele. Cum a venit el la tine tot intr-un suflet ca sa nu te mai auda cum te plangi ca n-ai noroc.

Ia-ti aripi, Ana, ca toate-s pentru tine.

Un comentariu:

Pauza De Tigara spunea...

Foarte frumoasa urare