miercuri, 2 noiembrie 2011

Untitled

Relatiile sunt fiinte fragile. Se erodeaza in timp si se calesc la distanta. Se hranesc cu incredere, comunicare, iubire si intelegere.

Relatiile sunt fiinte paradoxale. Sunt foarte usor de obtinut si extrem de greu de pastrat. Unele nu dureaza nici macar o luna, altele dispar brusc dupa ce-au fost ingrijite multi ani de prietenie, iar cele speciale tin o viata.

Relatiile sunt fiinte simple. Nu multi sunt cei care inteleg ca ele au nevoie de foarte putine elemente pentru a fi bucuroase. Majoritatea le ignora, le iau de bune si le mint. Nu poti sa minti o relatie. Mai bine o lasi balta si o astepti pe urmatoarea. Fiecare relatie are dreptul ei la fericire!

Relatiile sunt fiinte ce au nevoie de ajutor - vor ca partile implicate in cresterea lor sa depuna acelasi efort. Sau macar sa-l alterneze.
Nicio relatie nu va supravietui nesustinuta. Ele nu pot trai singure, ci au nevoie de cel putin doi parteneri.

Relatiile sufera, plang si sunt ranite. Sunt dezamagite si dezamagesc. Construiesc amintiri frumoase si sperante uriase. Sunt parsive.

Relatiile sunt fiinte imprevizibile. In urma lor raman greseli si invataturi, regrete si zambete, dureri si liniste. Partenerii de relatii ar trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa accepte acest legamant sau nu. Si odata dat acordul, sa vada cum sa le mentina in viata.

Relatiile sunt fiinte colorate ce au nevoie sa fie dorite. Altfel, vor muri.

5 comentarii:

Eliza spunea...

Nimeni nu o sa accepte atat de usor ca trebuie sa renunte la "relatia" asta. Fiecare o sa lupte intr-un fel sau altul pana cand , de fiecare data..isi dau seama ca e long gone. Dar e frumos sa speri, nu e asa? :)

Creionas spunea...

Relatiile sunt totusi fiinte bune.

Mihaela spunea...

Cred ca prin identitatea relatiilor pe care le construim, de fapt, ne oglindim personalitatea noastra si "liricul" care zaboveste in noi.
Imi doresc ca din experiente sa invatam si cu dragoste si buna-vointa sa crestem relatii, dupa "chipul si asemanarea" post-ului tau.

Masaj erotic Baia Mare spunea...

Relatiile ne intretin fericirea

Klauss Punkcakes spunea...

Ai mare dreptate..