luni, 9 iulie 2012

Esti bine, suntem bine, vom fi bine.

I-a fost dor de tine. Te-a lasat sa-l musti de umar si sa-l lovesti cu brutalitate pentru tot raul pe care ti l-a facut. Raul de a nu te iubi.

Ti-a cumparat o inghetata si apoi te-a chemat la el. Te dorea. Ti-a sarutat talpile si te-a facut iar sa crezi, pentru o secunda, ca tu esti cea care conteaza. Doar tu.

Ti s-au inmuiat genunchii si ai ramas acolo. Imobilizata. S-o ia dracu' de pasiune! Te baga numai in belele si la final te lasa cu un gust amar - o mizerie.

A doua zi te-a pupat pe obraz, a inchis usa in spatele tau si asta a fost.

Nu, nu si-a dat seama ca te vrea inapoi. Nu si-a dat seama ca fara tine nu poate trai. Nu si-a dat seama ca tu esti altfel si ca-l musti de buza de jos mai tare decat restu'. Nu si-a dat seama ca o sa te piarda.

Tu nu mai esti cum erai - nu mai rogi, nu mai plangi, nu mai comunici. Acum stii ca viata isi urmeaza cursul.

Fetita frumoasa, acum stii ca nu mai exista o poveste pentru voi.

Cand te vei simti singura, nu el va veni sa stea cu tine. Nu el iti va asculta fricile si visele. Nu el te va incuraja si nu el va avea grija sa nu te lovesti in caz de cazi.

Nu trebuie sa realizezi pe loc acest crunt adevar. Uneori, raspunsurile vin dupa un an. 

Si poate, atunci cand vei saruta alte buze, vei sti ca tot raul a fost spre bine...

11 comentarii:

Pauza De Tigara spunea...

O sa realizeze tarziu, dupa mult timp poate ani...o sa-i para rau ca nu a ramas atunci si ca a inchis usa in spatele tau. Tot timpul ei vin cu regrete dupa chiar ani..dar prea tarziu:)

Ilinca spunea...

Cel mai bine sa pui punct atunci cand realizezi din privirea lui ca vede prin tine, iar tu nu mai esti iubirea lui cea mare cum iti spunea odata.Dar cand va vedea ca urmatoarea nu este ca tine isi va dori sa schimbe totul si se va ruga sa te intorci in bratele lui.Asa sunt baietii nu stiu sa aprecieze ce au langa ei

Anonim spunea...

Nu vreau sa va deprim, dar... singurii barbati care vor alerga dupa tine, sunt cei care pe care i-ai parasit tu, nu cei care ti-au rupt sufletul in mii de bucati.

Eliza spunea...

O sa regrete nespus decizia pe care a facut-o iar atunci cand va veni sa iti ceara iertare sa ii frangi si tu lui inima cumt ti-a frant-o el tie.

ana-maria spunea...

frumos pusa povestea in proza :)

Defektu spunea...

ce bine imi pare ca tu inca scrii....

Anonim spunea...

Ei stii ce? Iubirile grele ne dau spirit...ne dau adrenalina...suferinta...sarutul ala asteptat...dorit...dureros...e cel mai frumos din lume. Si da, ne place sa suferim...si stim ca usa se inchide in spate si stim ca el nu va suna...si mai stim ca daca va suna se va duce si pasiunea...si dorinta...pentru ca ar muri vanatorul din noi.

Anonim spunea...

Am trait povestea asta...cu timpul nu mai e durere...de fapt nici nu a fost...a fost o suferinta nobila...a fost o iubire care nu a fost tocita de rutina, de parinti, de foste iubite...de "nu cheltui multi bani la piata" sau de "imi cumperi si mie tampoane?". Si privirea lui pe strada e la fel de plina de curiozitate ca in prima zi...si fluturii sunt la fel de frumosi... Daca am consuma totul dupa dorintele noastre...am muri. Acum :)

Bea spunea...

Tot ceea ce scrii mi se potriveste perfect inclusiv post-ul asta... nu credeam ca mai simte si mai trece cineva prin exact aceleasi trairi ca si mine. Multumesc pentru ca imi deschizi ochii si imi dai sperante ca se poate trai si dupa marea dezamagire!

detoxshop spunea...

Am observat ca mai toate postarile tale sunt bazate pe sentimente. Esti o fata tare sensibila, poate prea sensibila pentru barbatii fara inima care se cred doar cocosi.

detop spunea...

Foarte frumos scris, cu mult talent si pasiune. Ai pus suflet in cuvinte si a iesit ceva deosebit.