luni, 3 septembrie 2012

Ce-ar fi sa te linistesti putin?

Sunt o idealista in amor. Inca mai cred ca sunt cupluri ce raman impreuna o viata si ca nu trebuie sa te opresti din cautat pana cand fluturii iti scapa din stomac si-ti zboara razlet prin vene.

Nu prea cred in compromisuri sentimentale - parca, daca, nu stiu, vedem, vorbim. Cred, poate intr-un mod pueril, ca totul incepe daca simti. Daca exista chimie, atractie, dorinta, dragalasenie, chicoteli, ce vrei tu.

Nu simti, la revedere. Nu mai cauta ce nu e acolo si mergi mai departe. Orice fel de inceput intre doi oameni care se plac trebuie sa fie simplu - nu e simplu, inseamna ca nu se plac indeajuns de tare.

Prea multi dintre noi lupta pentru o cauza imposibila si la final se trezesc dezamagiti, obositi si singuri. Intotdeauna binele va veni din povestile neprevazute si neplanuite.

Cu cat stai mai mult si-ti doresti sa te indragostesti, cu atat n-ai sa ai parte de asta. Lasa timpul sa curga peste tine si nu mai analiza fiecare moment in parte si ai sa vezi ca atunci cand te astepti mai putin se va intampla...te vei indragosti - de persoana complet gresita - glumesc.

Traim intr-un prezent confuz: ba fugim de etichete, ba vrem relatii, ba ne panicam cand relatiile sunt pe cale sa se intample. 

Am sentimentul ca nu ne mai putem bucura de timpul petrecut cu cineva de teama ca toate actiunile noastre sa fie interpretabile apoi - daca de fapt a inteles ca eu vreau mai mult, daca ma considera nu stiu cum, daca, daca, daca, daca...

Eu am experienta in a forta lucrurile si a sapa acolo unde nu e cazul. Nu a iesit niciodata nimic bun din asta.

E mult mai frumos sentimentul cand asteptarile iti sunt intrecute. N-ai sa mori singur/a, daca de asta ti-e frica.

Ia hai, gata cu scenariile de mana a doua, iluziile subrede si planurile nefondate.

Daca va fi sa fie, va fi. Pana atunci...keep moving.

3 comentarii:

roxana serban spunea...

Spui lucrurile exact cum le simt eu, de fiecare data cand citesc ceva scris de tine ma regasesc.

Jane.. spunea...

" orice fel de inceput intre doi oameni care se plac trebuie sa fie simplu.. "

da, da si iar DA! am crezut in afirmatia asta din totdeauna..

Anonim spunea...

Draga Ana,
Citesc blogul de aproape un an. Nu am lasat niciun comentariu pana acum deoarece...ei bine, nici eu nu prea stiu de ce...
Vreau doar sa-ti spun ca esti singura careia ii mai citesc blogul doar pentru ca esti singura persoana (singura persoana din lumea virtuala) care reuseste imi deschida usa realitatii catre o lume in care trebuie sa gandesti cu capul nu cu inima. tot ce scrii tu ma inspira si cred cu adevarat ca ai inceput sa te schimbi si in scurt timp vei devenii o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului. Cred ca muzica este cel mai bun tratament asa ca iti recomand melodiile FIGHTER si WALK AWAY de la artista ce m-a ajutat si continua sa ma ajute si salveze Christina Aguilera.
Cu multa simpatie si dorinta ca intr-o zi sa poti spune cu adevarat ca esti tu insuti din nou,
Ana.