sâmbătă, 5 aprilie 2014

Se intampla sa fii ok, dar sa nu fii ok.

Se intampla sa cauti si sa nu gasesti. Sa traiesti intr-o lume in care tot ce vrei este deja luat sau ocupat sau intr-un alt film sau pur si simplu fucked up.

Se intampla sa stai intr-o bucatarie cu ferestre mari si sa te intrebi ce faci gresit; ce ai facut gresit intr-o viata anterioara. Bad karma?

Se intampla sa-ti doresti lucruri simple. Cele mai simple lucruri la care te poti gandi; si cele mai importante.

Se intampla sa nu ai parte de ele - situatii complicate, oameni complicati, ganduri complicate.

E vina la tine sau la interlocutor?

Poate nu e in acelasi loc. Poate esti prea pretentioasa. Poate nu te place. Poate nu ai rabdare. Poate nu stie ce vrea. Poate trebuie sa dai o sansa.

Doua sanse. 100 de sanse pana cand gasesti ce-ti trebuie si sufletul nu-ti mai suspina la melodiile siropoase si filmele cu final fericit.

Se intampla sa traim aceeasi zi de joi zi de zi si saptamana de saptamana si luna de luna. Ca sa ce?

Se intampla sa nu-ti mai doresti nimic. Se intampla sa vrei sa stai in casa si sa uiti pe toti si toate.

Se intampla sa ai atat de multi nervi, incat nu stii cum sa tipi mai tare si cum sa lovesti mai tare si cum sa faci sa dispari.

Se intampla sa vrei sa dispari fara sa te mai gandesti la consecinte. Pur si simplu sa pleci si sa te intorci in alte timpuri, cand poate ai sa-ti gasesti locul.

Se intampla zile de neinteles; zile in care vrei sa iesi din multime, zile in care vrei sa fii special, zile in care vrei sa contezi, zile in care vrei sa simti ca ai facut ceva, ca ti s-a intamplat ceva, ca nu ai trait iar ca sa o iei de la capat maine.

Se intampla sa vrei fericire.

Niciun comentariu: